24 June 2011

Bontottt Ku Dicubit Mafia



Aku ada habit yang sangat buruk dengan awek aku. Mungkin jantan-jantan lain suka raba awek dia or suka peluk-peluk awek dia. Tapi, aku tak berperangai sedemikian. Aku lebih hebat dari itu. Aku suka kentut dekat awek aku... Yaaaaaaaa!!! Kentut kat awek aku, awek aku yang bernama Wani!!! Tak kisah la di mana-mana sahaja atau apa situasi sekali pun, aku cukup suka kentut kat awek aku si Wani ni.... Bagi aku, ni adalah satu perkara yang sangat romantik untuk aku bermanja-manjaan dengan awek aku.

Pernah sekali tu, aku kentut betul-betul kat muka dia. Masa tu, dia tengah duduk bersila makan nasi bungkus kat tepi sungai, alaaaa duduk kat atas batu sungai yang besar. Masa tu, aku pula kat sebelah dia, aku minta dia hulurkan sudu yang jaraknya satu meter kat depan dia... Tapi dia bley cakap macam ni,

"Alaaaa... u ambillah sendiri, I nak makan..."

Aku panas... Hati aku membara... Degil benar awek aku ni.. Lalu, aku bingkas bangun yang ketika itu aku berada betul-betul kat sebelah dia. Tiba-tiba aku terasa nak kentut, lalu aku cakap kat Wani,

"Ehhhh, tengok belakang u tu, ada couple tengah beromen laaaaaa...."
"Mana-mana????!!!!" lalu dia toleh ke belakang. Elok je dia nak toleh ke depan balik,

Prottttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!

Nah kau sedassssss Wani!!!! Cantik punya aim aku talakan bontot aku kat betul-betul kat muka dia.... Muahahahahahahhaa!!! Padan muka kauuuuuuuuuuuu!!!!!!

Lepas tu, Wani buat muka capati.... Giler... aku rasa capati lagi cun dari dia bila dia buat muka time tu.. Bengang la tu ek??? Haaaa, tu la derhaka lagi dengan balak kau!!! Nasib ko tak koma...

Kadang-kadang kalau aku jalan-jalan dengan dia kat shopping kompleks melayan karenah dia yang suka shopping bukan-bukan tu, aku naik fed up. Bila aku fed up, aku terasa nak kentut. Ada satu kali tu, time tu, kitorang kat kaunter pembayaran, aku tengah fed up beratur panjang, Wani plak kat sebelah aku. Aku pegang tangan dia. Konon-konon romantik laaaa berpegang tangan. Tapi, dia silap, itu sebenarnya persiapan untuk aku hulurkan tangan dia ke bontot aku lalu PROOOOOOOOOOOTTTT!!!! Owwwww yeaaaahhh!!! Kau kena lagi sekali Wani!!!! Yahoooooooooooo!!!!!!!! Aku hebat!!!!

Tapi Wani memang best, biarlah aku buli dia macam mana sekalipun, dia tetap sayang kat aku. Tak kisah la bunyi kentut tu kuat ke, busuk macam taik ke, atau pun kadang-kadang tercirit kat tangan dia ke, dia tetap setia dengan aku.... Haaa!!! Tengokkkk!!! Hebat tak aku.... Miahahahahahahha!!!!

Hari ni, aku jalan-jalan dengan Wani kat The Store. Dia nak beli seluar jeans. Layankan je laaaa. Janji dia tak pau duit aku sudeyhhh.. Round punya round dekat The Store tu, tibe-tibe aku teringat,
"Hari ni tak buli dia lagi!!!!!! Haaaaaa... siap la ko Wani..."

Aku plan nak kentut kuat-kuat kat kaunter pembayaran nanti. Nak grab tangan dia, tala kat bontot then press kentut kuat-kuat... Biar dia maluuuuuuuuuu... Biar cashier tu tengok betapa hebatnya balak Wani tu.

Elok je sampai kat kaunter pembayaran, ramai yang beratur nak bayar. Aku cuba control angin-angin yang ada dalam perutku... FOKUSSS!!! FOKUSSSS!!!! Agak-agak dah penuh angin kat perut ni, aku nak kentut kuat-kuat... Biar semua orang tengok cinta kami!!! Tiba giliran kami nak bayar... Wani kat belakang aku. Hehehehehehehhehehe...... Aku grab tangan dia, dan PROOOOOOOOOOOOTTTT!!!!! Yeaaaahhhh, bunyinya sungguh kuat... Tiba-tiba,

"HOOOOIIIIII!!!! **** PUNYA OLANGGG..."

Aku toleh belakang, aiseyyyyyy...... tangan amoi mana plak aku pegang ni.... Rupanya salah tangan daaaaa!!!!

Aku lepaskan tangan amoi tu... Amoi tu pergi kat husband dia yang berpakaian singlet... Tangan dan lengan dia ada tattoooooo......

"Apa pasai u pegang tangan wife I haaaaa??????? Sudah laaa u pegang tangan dia, u kentut pulakkkkk!!! ****oooo punya olanggggggggg!!!!!" cakap laki cina tu...

Aaaaaaaaaaahhhh sudahhhhhhhhhh....

"Sori sori..... Saya tersalah tangan, saya mau pegang tangan dia, " sambil aku menunding kat Wani...

Korang nak tau, Wani buat apa??? Dia cakap macam ni,

"Saya tak kenal dia............." lalu dia blah lepas settle bayar kat cashier.

Tinggal aku terpinga-pinga.....

Guess what happen after dat?????

On the way aku nak balik hantar Wani ke rumah dia, Wani tak habis-habis gelak macam orang gila.... Ooooooooooooooooooooo!!!!!!! Kuang ajaq!!!!! Takpe-takpe... Hari ni hari kau... Esok-esok siap la ko!!!

Selesai hantar Wani ke rumah, aku balik rumah, aku tanggal seluar, tengok bontot aku kat cermin... Biru beb biruuuuuuuuuu!!!!! Biru gara-gara lebam, laki cina tu cubit bontot aku.....

Ni dah masuk 8 jam, kesan lebam cubitan laki cina tu masih cun melakat kat bontot aku... Nak duduk pun payahhhh... Haiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhh.....





Credit to Kisah Cinta Nasi Lemak

5 comments:

cik bulan on June 24, 2011 at 4:33 PM said...

tu la dok wat pasai..haha..membuli ja keja..pasni pkai pempes no..haha

alif haris on June 24, 2011 at 5:19 PM said...

hahahha gampang r !! :D

soooooour on June 24, 2011 at 5:35 PM said...

lol...

lynda salim on June 24, 2011 at 6:01 PM said...

hahahaha ... padan muka !!! ;p

::ini belog saya . cinta hati saya:: on June 24, 2011 at 11:36 PM said...

haha . terbaik . :)

Post a Comment

 

Total Pageviews